Uvodnik, pre:vodnik



Srečanje s harekrišnovci, kakor nam pravijo (pa nimamo nič proti), te lahko resnično preseneti. Začudi te lahko spo­znanje, da je skupina plesočih entuziastov poglobljena v skrivnostno, obširno in visoko filozofijo. Le-ta je globlja, kot si naš um sploh lahko predstavlja in je nekaj, kar išče vsako človeško bitje. Znotraj vseh nas počiva težnja po brezmejni sreči, zadovoljstvu, popolnosti ... Pojoči harekrišnovci, oblečeni v nenavadna oblačila, vemo, kje se ta po­polnost skriva in stopamo po poti, da jo dosežemo. In ta pot do popolnosti je odprta vsakomur: štu­dentu, doktorju znanosti, režiserju, delavcu v proizvodnji, telesnemu stražarju, arhitektu ...
Najprej pa je potrebno vstopiti v laboratorij in narediti zelo preprost eksperiment. Brez eksperimenta vam namreč branje pričujoče brošure ne bo kaj dosti koristilo. Tako kot je potrebno odpreti kozarec medu in ga poizkusiti, da bi ugotovili, ali je med sploh sladek in kako sladek je. Od lizanja steklenega kozarca z medom ni nobene koristi. Ste ga pripravljeni odpreti?
Čisto ničesar vam ne prikrivamo in če drugega ne, se boste z nami vsaj neposredno seznanili. Če si upate, nam lahko tudi pišete. Vedite, da ste vedno dobro­došli.
- Dhyan

0 komentarji:

Objavite komentar